Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Help again 
Author Message
Verified user

Joined: Thu Feb 14, 2013 8:53 am
Posts: 5
Post Help again
Image...
when i put than shortcut in my new topic i get only adress not picture...why is that? this is the adress whis is shown up there i removed first url so you can see what i posted
[url=http://www.gametracker.com/server_info/91.121.54.64:28930]
Image
[/url]
and i cant post any picture on forum any more? why?


Last edited by Mikkel Trebbien on Tue Feb 19, 2013 11:32 am, edited 1 time in total.
Cosmetics


Tue Feb 19, 2013 8:04 am
Profile E-mail
Verified user

Joined: Mon Aug 31, 2009 5:44 pm
Posts: 1363
Location: Denmark
languages: Danish, English, Norwegian & Swedish
---------
Post Re: Help again
When You want to post a topic or reply, check if it says "[img] is OFF" as well as "[url] is OFF" below the posting-box.
If it does, it can be changed under:
Administration control panel > "Post Settings" in left menu.

ALSO check Your permissions.


Tue Feb 19, 2013 11:34 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron